Facebook Twitter Fotos Google+ Fotos Picasa
Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils

Benvingut a la web de Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils. Aquí trobaràs informació per estar al corrent de les regates de competició, de les activitats socials del club, de com venir a provar aquest esport...

En breu penjarem el calendari per debutar en aquesta temporada 2015.


Per demanar més informació, clica a CONTACTA.
Última notícia publicada
Participació de Vent d'Estrop a la regata amistosa de Palamòs
11-05-2015

El passat diumenge 10 de maig, un grup de vogadors de la branca social del Vent d'Estrop va participar a la regata amistosa organitzada pel Club de Rem Palamós, en motiu del seu desè aniversari.

Van participar quatre tripulacions: dues del club amfitrió, una dels amics C.N.Bétulo i la cambrilenca, qui va assolir la segona posició.

En un camp de regates amb carrers de 150 metres, després de fer dues mànigues de tres ciavogues, els vogadors van gaudir d'un merescut picapica en un ambient festiu i distès.

  

Com a fi de festa, desprès d'un bon dinar a un restaurant pesquer de la zona, els nostres companys van gaudir d'una remullada a la bonica platja del port sud de Palamòs.

Des del club Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, volem agraïr al Club de Rem Palamòs el haver-nos convidat i haver-nos tractat tant bé. Esperem tornar a vogar junts ben aviat!

¡CSS Válido!