Facebook del club Twitter del club
Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils

Benvingut a la web de Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils. Aquí trobaràs informació per estar al corrent de les regates de competició, de les activitats socials del club, de com venir a provar aquest esport...

En breu penjarem el calendari per debutar en aquesta temporada 2015.


Per demanar més informació, clica a CONTACTA.
Última notícia publicada
"Tastets de Rem", Vent d´Estrop apropa el rem als joves cambrilencs
21-04-2015

Prop de seixanta alumnes d´ESO de l´IES. Mar de la Frau de Cambrils han participat aquest mes d´abril de 2015 en la primera edició dels "Tastets de Rem" organitzats pel club esportiu de rem "Vent d´Estrop, Vogadors de Cambrils". El principal objectiu de l´activitat ha estat apropar aquest esport als joves cambrilencs, un esport que els permet estar en contacte amb la natura i el mar, així com amb les tradicions marineres del municipi.

"Tastets de rem" ha inclós tres dies de sortida a la mar, amb una durada total de dues hores diàries els tres dies. Els alumnes protagonistes dels "Tastets" coresponen a tres línies de 4t d´ESO de l´Institut Mar de la Frau, situat al nucli de Vilafortuny a Cambrils. Cada matí, en arribar al port de Cambrils, els estudiants eren rebuts pels vogadors del nostre club que han fet de monitors de l´activitat. Els estudiants han conegut la història i els origens tradicionals del rem a Cambrils, i han conegut part del lèxic mariner. Babord, estribord, arjau, escàlam, etcétera són ara paraules familiars per a aquests joves. Finalment feien una sortida en embarcacions de 8 tripulants i timoner,  han pogut practicar la tècnica del rem i fer també una simulació d´una regata. La bona mar ens  ha acompanyat tots els dies de l´activitat.

"Tastets de rem" ha estat una primera aproximació al rem per a aquests joves, una iniciativa que el Club vol fet extensiva, en el futur, a la resta dInstituts de Cambrils. Esperem descobrir noves vocacions per al rem entre els joves del municipi. L´activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració d´un grup de socis de Vent d´Estrop que ha dedicat unes hores a ensenyar la història i la pràctica dels rem a les futures promeses de Cambrils. El nostre sincer agraïment a tots els que ho haveu fet possible.

 

¡CSS Válido!