Facebook Twitter Fotos Google+ Fotos Picasa
Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils

Benvingut a la web de Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils. Aquí trobaràs informació per estar al corrent de les regates de competició, de les activitats socials del club, de com venir a provar aquest esport...

En breu penjarem el calendari per debutar en aquesta temporada 2015.


Per demanar més informació, clica a CONTACTA.
Última notícia publicada
Inici de la temporada de Rem Adaptat 2015
23-05-2015
 

Aquest dissabte 23 de maig de 2015 hem encetat de nou, amb molt bon humor i moltes ganes, la temporada de Rem Adaptat.

Els amics de "Punt de Trobada" han pogut gaudir de l'esport del rem en un ambient inigualable. Moltes gràcies a les tripulacions de social del club Vent d'Estrop (Travessies i Postcompetició) que avui haveu dedicat els vostre temps per fer possible aquesta activitat del nostre club, plena de valors socials, esportius i humans.

El rem adaptat és una activitat que vàrem iniciar ara fa sis anys i que duem a terme amb els esplais "Punt de Trobada" i "El Porxo". Treballa les potencialitats de l'esport com eina d'integració social i de millora de l'autoestima per a col·lectius diversos que mereixen una atenció especial. L'activitat la va impulsar els primers anys Pat Perpinyà. Actualment la coordina Piluca Llobet com a vocal de l'àrea de social.

Els socis podeu trobar a "espai del soci" del nostre web (apartat notícies) el calendari de rem adaptat pel 2015 i l'assignació segons tripulacions per a fer possible cada jornada de rem adaptat.

Moltes gràcies a tots pel vostre esforç i dedicació!

Moltes gràcies a Josep Lluis Fosch/Ximo per les fotos!

¡CSS Válido!