Facebook Twitter Fotos Google+ Fotos Picasa
Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils

Benvingut a la plana web de Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils. Aquí trobaràs informació per estar al corrent de les regates de competició, de les activitats socials del club, de com venir a provar aquest esport...

Última notícia publicada
1a Regata de la XVI Lliga Catalana de llagut
16-06-2016

Aquest diumenge 19 de juny, a partir de les 9 del matí, es donarà el tret de sortida a la XVI Lliga catalana de llagut amb la primera regata a Lloret de Mar, concretament a la platja de Snta. Cristina. Les categories que hi participaran són: IN, CM, JF, JM, SF, SM, VF i VM; on el nostre club hi participarà amb un total de 9 tripulacions.

Gracies a la informació que ens ha fet arribar el Club de Rem de Snta. Cristina, sabem que el lloc on s'organitzarà les regatesés part de la finca de Santa Cristina de Lloret de Mar que en té cura des de més de 650 anys l'Obreria de Santa Cristina. Aquesta ermita romandrà oberta al públic per poder-la visitar i, allí, es trobarà les "banderes" de les tripulacions de Lloret que s'utilitzen per s'Amorra Amorra i diversos exvots típics d'una ermita marinera. 

Després de tota la informació, volem donar força i ànims als nostres vogadors i vogadores que hi participaràn. 

FORÇA REM!!

 

¡CSS Válido!